Szalézi Ministránstábor

Idén újra, immár 25-ik alkalommal szervezik meg a Don Bosco Szaléziak közkedvelt ministránstáborukat július 16-20. között Péliföldszentkereszten, amelyre 10-16 éves…

3. Szalézi Zenetábor

Szeretettel hívunk Téged a harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Szalézi Zenetáborba, melyet 2019. július 14-21. között rendezünk Péliföldszentkereszten 12 és 30…

BoscoFeszt - szalézi táborfesztivál 14-18 éveseknek

„Vigyázat, NYOMokban BoscoFesztet tartalmaz!” - a Don Bosco Szaléziak, a Segítő Szűz Mária Leányai és a Szalézi Ifjúsági Mozgalom fiataljai…

Házirend

Tisztelt Vendégünk!

A Szalézi Lelkigyakorlatos Ház szeretettel üdvözli Önt vendégei körében.

 

Házirendünk a vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik. A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze, feltétlenül olvassa el:

 

1. A szálláshely az érkezés napján 17 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre (főétkezés rendelése esetén 14 óráig). Egyéb lehetőség előzetes egyeztetés alapján kérhető.

2. A szálláshelyet a vendégek kizárólag megrendelés alapján a megrendelésben megjelölt létszám és a kitöltött regisztrációs lap alapján vehetik igénybe.

3. A szálláshelyen kizárólag a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

4. Gépjárművel érkezés esetén kérjük használják parkolóhelyeinket, ne korlátozzák a járdákon, átjárókon való gyalogos és járműforgalmat.

5. A szálláshely végleges elhagyásakor a szobakulcsot le kell adni a megjelölt helyen, esetleges elvesztés esetén a vendég köteles a kárt megtéríteni.

6. Dohányzás kizárólag a dohányzásra kijelölt helyen, az épületen kívül történhet.

7. Háziállatot TILOS az épületekbe bevinni!

8. Az épületben mellőzni kell minden olyan hangos és zajos tevékenységet mely zavarja a ház lakóit, vendégeit! Az étkező helyiségben kérjük az étkezések csendes lebonyolítását, a megjelölt időben, az étkező nyitvatartási idején belül.

9. A falakra és bármilyen felületre TILOS ragasztani, ill. rögzíteni információs lapokat, díszítő és egyéb tájékoztatást tartalmazó anyagokat, erre a célra használják a folyosókon található faliújságokat, információs felületeket. TILOS az épület és a szobák berendezési tárgyait átrendezni, áthelyezni!

10. A vendég által – az épületben és berendezéseiben, nem rendeltetésszerű használat esetén – okozott kárt, a vendég (kiskorú esetén a törvényes képviselő) köteles megtéríteni.

11. A szálláshely területére hozott személyes vagyon és értéktárgyakért (pl. pénz, ékszer, telefon, laptop) és azok elvesztéséért a Szalézi Lelkigyakorlatos Ház nem vállal felelősséget.

12. A szálláshelyen kérjük, ügyeljenek a rendre, tisztaságra.

13. Az épületbe lépés előtt kérjük, tisztítsa le cipőjét, túrabakancsát, a szobákban és a közösségi termekben kérjük, papucsot használjanak.

14. Étkezés és élelmiszer tárolása a lakószobákban elősegíti a rovarok és rágcsálók megjelenését, kérjük, használják az étkező helyiségeket és az ott található hűtőket.

15. A szálláshelyen, 18 éven aluliak szeszesitalt nem fogyaszthatnak!

16. A konyhában csak a ház kijelölt alkalmazottai tartózkodhatnak, a vendégnek TILOS a belépés!
Minden vizesblokkban ivóvíz van, kérjük, ne terheljék a konyhát ivóvízigényükkel!

17. A szobában tartózkodásuk alatt szellőztessenek, a szobák elhagyása előtt kérjük zárják be az ablakokat.

18. Távozáskor a szobában szemetet ne hagyjanak, az ablakokat zárják be, a villanyt kapcsolják le.

19. Balesetről vagy egyéb rendkívüli eseményről a szálláshely munkatársait azonnal tájékoztatni kell!

20. A szállással, étkezéssel és egyéb műszaki dologgal kapcsolatban felmerülő bármely problémát kérjük haladéktalanul jelezni. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Kérjük, hogy javaslataival, kéréseivel forduljon a szálláshely munkatársaihoz.
Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

 

Szalézi Lelkigyakorlatos Ház

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A Lelkigyakorlatos Ház számlaszáma:11784009-20604266
 

A kegytemplom felújítása

térkép

+36-33/506-340
+36-20/235-9006

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Szalézi Lelkigyakorlatos Ház
2533 Bajót- Péliföldszentkereszt, Pf. 3

Copyright © 2012 LDnet